Algotherm


Franciaország legkedveltebb kozmetikai termékcsaládja immár Magyarországon is hódít. Az Algotherm név tengeri hatóanyagokban különlegesen gazdag, természetes készítményeket takar. Elkötelezték magukat, hogy kiemelkedően hatásos termékek formájában biztosítsák a tenger kincseit az Ön számára.
Kiemelkedő szaktudású kutató laboratóriumukban kialakítottak, egy speciális csapatot, mely folyamatosan keresi az új, innovatív összetevőket és az olyan egyedülálló formulákat, melyek alapján elkészíthetik kozmetikumaikat.Az Algothermet a felfedezések öröme hajtja előre, olyan tengeri összetevők után kutatva, melyek egyedülálló minőséget és hatékonyságot biztosítanak kozmetikumaik előállításában.

Szakmájuk a bőr egészsége! 100 %-ban természetes alapanyagú készítményeik között Ön is megtalálja bőre igényeinek a legmegfelelőbbet!


Algák


Az algák jótékony hatása a bőrre, bizonyított tény. A tengervíz, és a már említett, mélyben megtalálható élőlények összetétele rendkívül hasonlít az emberi szervezetben is jelen lévő anyagokhoz. Az algák, mint kis hatóanyag tárolók, koncentrálják a tenger kincseit: magnéziumot, vasat, rezet, cinket, jódot, szelént, valamint vitaminokat és aminosavakat tartalmaznak, melyek méregtelenítő, regeneráló és remineralizáló hatásúak.

Az Algotherm csapata megbirkózott azzal a kihívással, hogy az első olyan márka legyen a tengeri kozmetikumok terén,melynek termékei az erősen koncentrált tengeri összetevőknek köszönhetően kimagaslóan hatékonyak, mégis természetesek, hiszen kőolajszármazékokat, parabén és phenoxyethanol vegyületeket nem tartalmaznak. Készítményeik dermatológiailag tesztelt, 100%-ban tengeri és növényi eredetű szépség-elixírek.

Algotherm Kezelések az Aqua Szépségcentrumban
ArckezelésekAlgoRadiance kezelésekhossza: 45 perc

Ezek a kezelések garantálják az arc szépségét, fokozzák az arc fényét. Egy peelinggel és egy arc- és nyakmasszázzsal kezdünk majd egy speciális maszk alkalmazásával folytatjuk és végül egy olyan szépítő krémet viszünk fel, ami kielégíti a bőr egyedi igényeit. Az AlgoRadiance kezelésnek a bőrtípustól függően több fajtája van: Tisztító, Hidratáló, Anti-aging, Nyugtató


Algointense kezelésekhossza: 60 perc

Ezek a speciális arckezelések minden esetben egy peeling-el és egy arc- illetve nyakmasszázzsal kezdődnek majd a kezeléstípusnak megfelelő szérum és a speciális algás filmmaszk kombinálásának alkalmazásával folytatódnak. A bőr szépítését a megfelelő krém használatával fejezzük be. Az Algointense kezelésnek a több fajtája van: Nyugtató, Anti-aging, Oxigenizáló


AlgoPerformance kezelésekhossza: 90 perc

Az Algotherm Algoperformance kezelései jóval többek egy átlagos kozmetikai kezelésnél. Olyan speciális luxuskezelések, melyek az adott bőrprobléma megoldása mellett teljes relaxációs és frissítő hatással vannak közérzetünkre.


TestkezelésekTESTRADÍROKhossza: 45 perc

A testkezelések első lépéseként ajánlott a megfelelő testradír használata: termékeinkkel simára radírozzuk bőrét, miközben előkészítjük az azt a következő kezelésre. Válassza ki a bőrtípusának megfelelő radírt, hogy személyre szabottan minden szükségletét kielégítse a bőre érzékenységének megfelelően. Az Algothermnél 3 egyedülálló peelinget ajánlunk:

- Kímélő és édes (tengeri és növényi olajok és cukor kombinációja)
- Erős és sós (hámlasztó tengeri sóval)
- Tengeri tisztaság (ásványi anyagcsere fokozó és hidratáló lágy krém)


FRISSÍTŐ TENGERI KEZELÉShossza: 75 - 95 perc

Ásványi anyagcsere-fokozó kezelés, mely tartalmaz egy peelinget, egy kis relaxációt, az Ön igényének megfelelő speciális masszázst, és egy olyan immunerősítő és felfrissítő algás tekercselést, amely ásványi anyagokkal, enzimekkel, aminosavakkal látja el a kötőszövetet.


KARCSÚSÍTÓ TENGERI KEZELÉShossza: 75 - 90 perc

A szakképzett terapeuta diagnózisát követően egy thermo kezelést ajánlunk azért, hogy Ön centiméterekkel karcsúbb lehessen és megszabaduljon a narancsbőrtől. Minden alakformáló kezelés relaxációval indul, ezt követi egy hámlasztás, egy speciális masszázs és egy tekercselés a drenázzsal és karcsúsító kellékekkel.