Biodroga


… amikor Walter Friedmann alapító létrehozta első szalonját Potsdamban és bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron. Ezt követően fejlesztette ki a BIODROGA professzionális kozmetikai márkát, melynek első bemutatkozása 1959-ben történt a nagyközönség számára, Luzern-ben. Az alapító halála után özvegye, Maria Augustin vette át a cég vezetését.
Napjainkban a céget egy modern management irányítja, immár BCGBaden-Baden Cosmetics Group néven. A vállalatnál nagy hangsúlyt fektetünk a leghatékonyabb FEJLESZTÉSEKRE, szem előtt tartva a bőrápolás TRADÍCIÓIT. A Biodroga egyesíti a természettől kapott legnemesebb összetevőket a legmodernebb technológiával: értékes növényi kivonatok alkotják gondosan felépített formuláink alapját.

A sikerhez nem szükséges további magyarázat: a BIODROGA már több mint 50 országban megbecsült és elismert márka.

Biodroga Kezelések az Aqua Szépségcentrumban
ArckezelésekMélytisztító acne kezelés

Tinik részére, mely aknés gyulladt bőrre ajánlott. A speciális ápoló formula visszaállítja a bőr egyensúlyát, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, normalizálja a faggyútermelést, javítja a bőr ellenálló képességét.

Intenzív nagykezelés

Egy multiaktív szépségkezelés, mely tartalmazza a bőr teljes tisztítását a megfelelő hatóanyagokat és a relaxáló masszázst. Az érett bőr tisztító feltöltő kezelése.

α-Energizing kezelés

Az afrikai zöldkávé hatóanyagait használja fel. „Energiabomba”, mely hatásosan lép fel a bőr fáradtsága ellen. Ezáltal friss és sugárzóan szép bőrképet kapunk.

Intense –Moist hidratáló kezelés

Kifejezetten vízhiányos bőrre ajánlott. Az aktív hatóanyagok sejtszinten növelik meg a bőr vízfelvevő és vízmegtartó képességét.

Repair- Cell kezelés

Fénykárosodott bőrre ajánlott. Serkenti a bőr természetes ellenálló képességét, lassítja a bőr öregedési folyamatait. Csökkenti a ráncokat, speciális védelmet biztosít a szabad gyökök ellen, szabályozva a bőr anyagcseréjét.

Anti-age- Cell kezelés

A svájci alma őssejtjének felhasználásával, „ott hat” ahol a bőr öregedés kezdődik. A bőr egészségesebb, teltebb lesz, a ráncok láthatóan csökkennek. Az alma őssejt kivonata mellett a termék fitohormonokat, búzacsíra ás ligetszépeolajat tartalmaz, melyek együttesen csökkentik az öregedés folyamatait.

Oxigén kezelés

Kifejezett az oxigénhiányos bőrre javasolt. A biológiailag aktív „ Revitalin”tökéletesíti a sejtek közötti oxigéncserét, helyreállítja a bőr aktív anyagcseréjét. A sápadt bőr és vele együtt a ráncok láthatóan eltűnnek.

Age performance kezelés

Látványosan csökkenti az öregedés jeleit, javítja a bőr rugalmasságát, növeli a bőr zsír-, és nedvességtartalmát. Kisimítja a ráncokat, megerősíti a bőr természetes védekező rendszerét és növeli a bőr nedvességmegkötő képességét.

Rosacea kezelés

Érösszehúzó kezelés, mely erősíti a bőr ellenálló képességét, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a gyulladásos folyamatokat.


TestkezelésekKínálatunk jelenleg frissítés alatt áll. Hamarosan elérhetővé válnak Biodroga testkezeléseink is. Kérjük, hogy látogasson vissza később.