ArckezelésekAlgotherm
kezelések
Biodroga
kezelések
Hagyományos
kezelések

Algotherm KezelésekRadiance

Balancing – Alapkezelés Zsíros bőrre 45 perc
Moisturizing – Hidratáló alapkezelés 45 perc
Algonative – Fiatalító Alapkezelés 45 perc


Intense

Anti-aging – Frissítő, megújító Kezelés 60 perc
Balancing – Tisztító Kezelés zsíros bőrre 55-70 perc
Moisturizing – Regeneráló, hidratáló kezelés 60 perc
Oxigenating – Oxigenizáló, sejtmegújító kezelés 75 perc
Shooting – Nyugtató kezelés irritált bőrre 60 perc


Performance

Algohydra – Hidratáló kezelés az első ráncokra 85 perc
Shooting – Algosensi nyugtató kezelés 85 perc
Algonative/Metamorphose – Feltöltő, „öregedésgátló” kezelés 85 perc


Biodroga KezelésekMélytisztító acne kezelés

Tinik részére, mely aknés gyulladt bőrre ajánlott. A speciális ápoló formula visszaállítja a bőr egyensúlyát, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, normalizálja a faggyútermelést, javítja a bőr ellenálló képességét.

Intenzív nagykezelés

Egy multiaktív szépségkezelés, mely tartalmazza a bőr teljes tisztítását a megfelelő hatóanyagokat és a relaxáló masszázst. Az érett bőr tisztító feltöltő kezelése.

α-Energizing kezelés

Az afrikai zöldkávé hatóanyagait használja fel. „Energiabomba”, mely hatásosan lép fel a bőr fáradtsága ellen. Ezáltal friss és sugárzóan szép bőrképet kapunk.

Intense –Moist hidratáló kezelés

Kifejezetten vízhiányos bőrre ajánlott. Az aktív hatóanyagok sejtszinten növelik meg a bőr vízfelvevő és vízmegtartó képességét.

Repair- Cell kezelés

Fénykárosodott bőrre ajánlott. Serkenti a bőr természetes ellenálló képességét, lassítja a bőr öregedési folyamatait. Csökkenti a ráncokat, speciális védelmet biztosít a szabad gyökök ellen, szabályozva a bőr anyagcseréjét.

Anti-age- Cell kezelés

A svájci alma őssejtjének felhasználásával, „ott hat” ahol a bőr öregedés kezdődik. A bőr egészségesebb, teltebb lesz, a ráncok láthatóan csökkennek. Az alma őssejt kivonata mellett a termék fitohormonokat, búzacsíra ás ligetszépeolajat tartalmaz, melyek együttesen csökkentik az öregedés folyamatait.

Oxigén kezelés

Kifejezett az oxigénhiányos bőrre javasolt. A biológiailag aktív „ Revitalin”tökéletesíti a sejtek közötti oxigéncserét, helyreállítja a bőr aktív anyagcseréjét. A sápadt bőr és vele együtt a ráncok láthatóan eltűnnek.

Age performance kezelés

Látványosan csökkenti az öregedés jeleit, javítja a bőr rugalmasságát, növeli a bőr zsír-, és nedvességtartalmát. Kisimítja a ráncokat, megerősíti a bőr természetes védekező rendszerét és növeli a bőr nedvességmegkötő képességét.

Rosacea kezelés

Érösszehúzó kezelés, mely erősíti a bőr ellenálló képességét, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a gyulladásos folyamatokat.


Hagyományos KezelésekKiegészítő szolgáltatások, a mindennapi ápoláshoz szükséges kezelések. Bővebb információ az árlista menüpont alatt.