Gépi KezelésekOxigénterápia
Tű nélküli mezoterápia
Vákuummasszázs


Kavitációs Ultrahang
Mikrodermabrázió

OxigénterápiaBőrünk sejtjeinek szükségük van az energiára a fiatalos működéshez, de az energia felvétel az életkor növekedésével egyre inkább csökken.Ezt az energiát tudjuk pótolni az OXIGÉNION TERÁPIA során, ezzel biztosítva a bőr rugalmasságát, csökkentve a kialakult ráncokat.

EGY KISSÉ „ŰRBÉLI”

Az oxigénion kezelés során az arca elé helyezett burába folyamatosan áramlik a negatívan ionizált oxigén, melynek hatására a 30 perces kezelés alatt a szervezetében csodálatos dolgok játszódnak le.Az arc és a dekoltázs bőre rengeteg negatív oxigéniont vesz magába, ezáltal közvetlenül megkapja azt az energiamennyiséget, ami a gyengén működő kötőszöveti sejteknek szükséges.

Egészség egyszerűen

A kezelés során nem csak a bőrünkön keresztül jut be az energia a sejtekhez, hanem be is lélegezzük azt!A belélegzett ionizált levegő a szervezetünk minden egyes sejtjéhez eljut, ezáltal minden egyes sejtünk tökéletesebben működik.Az immunrendszerünk ereje megnő, allergiás tüneteink megszűnnek, eddig szedett gyógyszereink hatásfoka megnő.A kezelés alatt eléri a teljes relaxáltság állapotát, majd jókedvűen, kipihenten ébredünk. Az OXIGÉNION TERÁPIA lehetővé teszi egy egészen speciális testkezelés alkalmazását, mely a savtalanítás teljesen egyedi, jelenleg leghatékonyabb formája. A negatív ionok hatására a bőrünk kötőszövetében közvetlenül semmisülnek meg a cellulitot is okozó elraktározott savak.Eredménye a narancsbőr csökkenése, a kerületcsökkenés a pH érték normalizálódása.


Tű nélküli mezoterápiaA felületi kezelések helyett egy forradalmian új módszer a hatóanyagok bevitelének, mert az eljárásnak köszönhetően pontosan oda kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.A Nobel-díjas hatásmechanizmusra épülő eljárás az elektroporáció/tű nélküli mezoterápia/,melynek hatására a sejtmembránon apró csatornák keletkeznek, melyeken keresztül a hatóanyagok 90%-a a mély szövetekbe, és a zsírsejtekbe jut.A hatóanyagokat pontosan a kívánt helyre juttatjuk be.Egyénre szabott koktélokat állítunk össze, melyek a legoptimálisabban tartalmazzák az öregedés gátló, regenerációt, salaktalanítást elősegítő hatóanyagokat.

Hatóanyagok:
  • Faceantiaging ion serum- nagyon magas koncentrációjú hyaluronsavat tartalmazó,bőrképjavító,ránctalanító készítmény
  • Lipotrofin ion serum- anticellulit hatóanyagok tökéletes kombinációja
  • Metabolites ion serum- hatékonyan oldja a zsírpárnákat, ideális lokális körméret csökkentő hatóanyag
  • Musclebig ion serum- erősen feszesítő és gyulladáscsökkentő hatású, a hatóanyagok szinergikus hatása által gyors eredmény érhető el.
  • Silicioorg- organikus szilikontartalmánál fogva az anti-aging, éscellulitkezelések elengedhetetlen kelléke
  • ADN simildiet- sejtregeneráló, hidratáló, antioxidáns hatású szer.
  • Condrotrofin-gyulladáscsökkentő, analgetikum/fájdalomcsillapító/, felgyorsítja a mikrocirkulációt, újrapolarizálja a sejtmembránt,a vegetatív idegekre hat.

Kezelési idő: min 50 perc


VákuummasszázsA vákuummasszázs az egyik legrégebbi, és egyben a leghatékonyabb alakformáló gépi kezelés. A kezelés során sikeresen vehetjük fel a harcot a narancsbőr, valamint a tónusát vesztett kötőszövettel szemben. A vákuum jótékony vérbőségkeltő hatására megélénkül az anyagcsere, a helyi tápanyagellátás javul, a nyirokáramlás akár 50-szeresére is felgyorsulhat, igy a lebomló salakanyagok gyorsabban távoznak. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ezáltal a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A vákuummasszázs kezelés alapkezelésként, valamint egyéb alakformáló kezelés kiegészítéseként alkalmazható.

Ajánlatunk: Heti 3x 30 perces kezelés,kb 4 hétig, mellette mozgás és napi min 2 lit. folyadék fogyasztása, a felhalmozódott salakanyagok gyorsabb távozása érdekében.

Kezelési idő: 20/30 perc


Kavitációs UltrahangNincs műtét, fájdalom, bevérzés, gyógyulási idő és nincs drága plasztikai sebész sem! Elbúcsúzhat a zsírpárnáitól! A szépészeti iparág utolsó generációs CaviSlim testformáló készülékével új dimenzió nyílt a végleges zsírbontás, a lokális zsírdepók eltüntetése, a cellulitcsökkentése, valamint a testkontúr javítása területén. Hatékony, biztonságos, mellékhatások nélküli. Csak a zsírpárnáit veszítheti!

A kavitáció technológiája

A CaviSlim segítségével a kavitáció-azaz a gáz és buborékképződés- a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek roncsolhatók.

Mi történik a zsírral? A zsírsejtek tartalma a nyirokkeringésen keresztül távozik a szervezetből. Ezt a folyamatot segítjük, egy nyirok,-vagy vákuummasszázs segítségével, ami elmaradhatatlan része a kezelésnek.

Eredmény Az eredmény néhány napon belül válik láthatóvá, mikor a lebontott zsírsejtek távoznak a szervezetből. Ez nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlamától is.


MikrodermabrázióMikrodermabrázió a mechanikus arctisztítás legújabb módszere, mely nem fájdalmas, eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás során a bőr felületén maradt elhalt hámréteget távolítjuk el, mely elzárja a levegő, és egyéb szükséges hatóanyagok útját a mélyebb rétegek felé. A kezelés által a bőr fellélegzik, egyenletessé válik, könnyebben felszívódnak a kozmetikai hatóanyagok is.

A mikrodermabrázió során a bőr rá van kényszerülve, hogy a lelassult sejtképző folyamata, visszaálljon, így a felülre került szövetek egyre fiatalabbak, és egészségesebbek lesznek. A kezelés után bőr azonos hatóanyagok kerülnek a bőrre, mely a jobb felszívódásának köszönhetően mélyebb rétegeket is elér, így a regenerálódás sokkal hatékonyabb, mint előtte.

A kezelés folyamán a szakképzett kozmetikus személyre szólóan tudja beállítani a csiszolás erejét, és mélységét, így mindenképpen biztosítva van a bőrfelszín épsége,

A mikrokristályok finoman megkezdik a csiszolást, majd a kezelés során eltávolított bőrsejteket a kezelőfej leszívja, és egy tartályba összegyűjti. A mikrodermabrázió alkalmazható pigmentfoltok, öregségi foltok, sebhelyek, műtéti hegek, fény, és nap okozta károsodások, cellulit kezelésére, valamint, alkalmazható még revitalizáló, bőrfiatalító kezelésként, vagy károsodott bőr helyreállítására is. A kezelés eredményei már egy kezelés után is láthatóak lesznek.A bőr egyenetlenségei, enyhe ráncai nagymértékben eltűnnek, a foltok és a hegek elhalványulnak, a bőrnek egészséges színe lesz.A kezelés a bőrproblémától függően hetente egyszer javasolt kb 5-6 alkalommal, vagy a probléma megszűnéséig.

A kezelés időtartama: 20 perc